Taika-Pasin sanoin "Hiiohoi - joulun aika on näkyvissä". Luvassa ystävien ja yllätysten aikaa. Niitä innolla odotamme.

Perinteisten joulukorttien sijaan päädyin tänä vuonna tekemään Pelastusarmeijalle lahjoituksen. Joulukortithan olen aina hankkinut jotain hyvää tekevän järjestön toimintaa tukien. Tänä vuonna päädyin tähän ja vietin Itsenäisyyspäivää leppoisasti nautiskellen joulukorttien kirjoittamisen sijaan. Läheiset ystävät ja kaverit toki mielessä, kuten aina.

Itsenäisyyspäivään toi uutta hohtoa myös Tasavallan Presidentin Sauli Niinistön myöntämä Suomen Leijonan ansioristi. Sitä oli esittänyt työnantajani. Todella kiitollinen olen saamastani tunnustuksesta.

IMG_0075.jpg

Mutku jouluisessa lumisateessa

Lunta ollaan viimein saatu tännekin. Aika pitkä ja lämmin syksy on ollut takana. Joulukuun ensimmäisenä viikonloppuna kokoonnuttiin yhdessä juhlimaan ystävyyttä ja saavutettuja asioita Helsinkiin. Cappe tarjosi kotonaan maukkaan usean ruokalajin illallisen Meryl-Fieldlan-Hossing -tiimille. Meillä puolestaan oli hauskat hetkemme tuunatessamme Cappelle yhteistä tuliaislahjaamme jouluiseen odotteluun. Ihanaa oli myös kokea Cappen ruoanvalmistajan taidot itseleivottua saaristolaisleipää myöden. Näillä eväillä jatketaan taas yhdessä eteenpäin.

IMG_0034.jpg

Koirat vasemmalta: Mutku, Muu, Ahto ja Miksi

Kotimaisemissa on ulkoiltu entiseen tapaan. Nuoskalumi aiheuttaa haasteita Muun pehmeälle steriloidun koiran "hormoniturkille". Siksi se on suojattu kätevällä "kaalimato"-asusteella, joka jonkun verran suojaa lumipallojen kertymiseltä. Alaosa on mustaa, liukasta kangasta, joka ei kuvassa näy hyvin. Onneksi tiimin muut jäsenet eivät sellaista tarvitse, koska lumi ei turkkeihin paakkuunnu.

IMG_0028.jpg

Vuonna 2015 julkaistua kirjaani "Kohti tavoitetta - spanielin pennusta metsästyskoiraksi" on yhä saatavilla mm täältä . Se muuten löytyy luettavaksi myös aika monesta kirjastostakin. Ajatuksia kirjan syntymähetkistä kolmen vuoden takaa voit kurkata täältä 

Mutkun treeneistä ja kehittymisestä en ole täällä Juhan toivomuksesta kirjoitellut. Siitä tulisi kyllä sanomista :) Sen verran voin paljastaa, että kolme vuotta sitten julkaistun kirjan tekstiä ei ole tarvetta päivittää. Silti voin vähän paljastaa "taikaa", että muistiinpanoja olen treeneistä sivustaseuraajana tehnyt, joten kenties niistä joskus syntyy oma kirja?

IMG_0048.jpg

Jokaisen päivän aloitan nauttien tästä perheemme "Tillintallin taikashowsta" ja lähtemällä  hommiin asenteella "Hiiohoi - hauskuuksia horisontissa!"