Remontti on aika lailla nyt valmis. Pikkueteisen liukuovet tulivat tiistaina ja työhuoneeni ovi on jossain matkalla tänne päin. Laittoivat väärän, vaikka tilauksessa selvästi luki, millainen sen piti olla. Huoneissa on kuitenkin pääasiassa niihin kuuluva kalustus.

Makuuhuoneet remontoitiin viimeisenä ja sinä aikana makuuhuone ja työhuone olivat olohuoneessa. Tässä kuvassa näkyy nuoren parin ensiasuntoa muistuttavat olosuhteemme. Aika monta ateriaa nautimme sängyssä, televisiota katsellen.

Koirien pedit vaihtoivat koko ajan paikkaansa. Tilanteesta masentuneena ne hakivat lepopaikkansa milloin mistäkin. Yhtenä iltana löysin Jokun olohuoneen portaiden alta tällaisessa nukkuma-asennossa..

Keittiön tyyli vaihtui selvästi aikaisemmasta ja hieman jännitti, kuinka se meille sopii. Erittäin tyytyväisiä olemme olleet. Keittiökalusteet ovat Domukselta, suunnittelun teki Katja Flygare. Keittiön "baaripöydän" ja keittiön yläkaappien ovet teki Samipuu. Kaikki yrityksiä, joita voin lämpimästi suositella eteenpäin. Unohtamatta lainkaan sympaattista Joukoa (Sisustustyö Jouko Ursin), joka teki pintaremonttityöt (tapetoinnit, maalaukset, listoitukset jne) uskomattoman hyvällä ammattitaidolla. Laskujen maksamisen jälkeenkin jaksamme olla lopputulokseen tyytyväisiä...

Keittiön kaappien mekanismi on kätevä. Suuret linjat, jotka kätkevät sisäänsä mukavia yksityiskohtia. Automaattisesti toimivan liesituulettimen kanssa meillä on vielä hieman erimielisyyksiä, mutta oikean herkkyysasteen jälkeen sekin saataneen sujumaan. Tuuletinta ei tarvitse käynnistää, jos ratsastuskamppeissa piipahdan keittiössä. Välillä mietin, käykö Juha salaa säätöjä kääntelemässä. Kanamunia kun saa paistaa äänettömässä ja ilmavirrattomassa tilassa.

Laatikoihin valittiin leveyttä ja syvyyttä. Varsinkin lusikkalaatikko on mielestämme kätevä.

Tämä ruokailutila on mukava meille kahdelle. Loppusilauksesta puuttuu vielä se poikien lupaama "spagettitaulu". Innolla siis odottelen äitienpäivää... Jospa se silloin.

Lauantaina suuntaamme Ikeaan hakemaan kalusteita olohuoneeseen. Ehkä sen jälkeen on luvassa kuvia sieltäkin.