Pennut täyttävät tänään kuusi viikkoa. Niille on nyt annettu sekä viralliset että kutsumanimet. Listasin ne tähän, kuten myös uusien omistajien tiedot.

Fieldlan Easybeat "Ahto", om. Iiro Karlström, Oulunsalo

Pentueen ensimmäinen pentu ehdittiin jo julistaa kuolleeksi. Kunnes se väliaikaisesta sijoituspaikastaan, kodinhoitohuoneen lattialta, alkoi huutaa avunhuutoa siihen malliin, että se haettiin takaisin sisarustensa joukkoon. Sen jälkeen tämä tomera uroksen alku ei ole apua elämässään kaivannut.

Poikamme Iiro on pitkään puhunut oman koiran hankinnasta. Keskusteluissa on käyty läpi bokseria, amstaffia jne. Ne ovat nyt jääneet taustalle ja poikamiesasunnon leppoisaan arkeen muuttaa cockeri. "Ahto" saattaa joskus piipahtaa piristämässä vanhuksia Iiron työpaikalla. Se toimii myös team Fieldlanin "vilttiketjussa". Tämä on se pentu, joka viimeiseen asti keikkui oman listani kärjessä.

Fieldlan Elastic "Aatu" , om. Pekka Koivuranta, Oulu

Pekka oli viime syksynä saanut tarpeekseen siitä, että pudotettu riista piti itse käydä etsimässä ja hakemassa. Ystäväpiirissä on toimivia koiria ja oman jackrusselinterrierinarttu Vilman metsästyskäyttö on suunniteltu toisenlaiselle riistalle. Mukavalla perheellä on kokemusta monenlaisesta eläinharrastuksesta, joten joukkoon sopii hyvin terhakka Aatukin. Elastisuutta kissojen, käärmeen ja hevosen kanssa mahdollisesti tarvitaan ja sitä Aatusta kyllä löytyy.

Fieldlan Elixir "Kuoma", om. Hanna Vänttilä, Oulu www.hyotykuono.fi

Hanna oli aikanaan ihastunut Jokun työskentelyyn Pyhännän taipumuskokeiden vesityöosuuden avustajakoirana. Tällä hetkellä haasteena on kouluttaa uusi homekoira yritykseen kahden australianpaimenkoiran työpariksi.Mahdollisesti "Kuomalle" kokeillaan myös terapia-/tukikoiran koulutusta. Niihin tehtäviin käyttölinjainen cockeri on todennäköisesti hyvä valinta.

Hannan toiveena on saada pentueen rauhallisin uros. Sellainen löytyi hyvin nopeasti "pikku-Jokuksi" nimetystä yksilöstä, joka on osoittautunut varsinaiseksi pentueen älyköksi. Tässä kuvassa se oli heti sitä mieltä, että houkutusherkkupurkki kuuluu sille ja tarttui siihen määrätietoisella otteella kiinni.

Fieldlan Express "toistaiseksi nimetön", om. Arja Halme, Liminka

Koiramaailman yksi pitkäaikaisimmista ystävistämme on pitänyt kovasti Jokusta. Mielessä on ollut pitkään Jokun jälkeläisen hankkiminen. Ne alkuperäiset suunnitelmat eivät koskaan toteutuneet, mutta kun maltilla odottaa, niin joskus se tavoite jollain lailla tapahtuu.

Tämä toistaiseksi nimetön, suoraviivaisen rauhallinen narttupentu lähtee Arjan koiraperheeseen uudenlaiseksi cockerituttavuudeksi. Mielenkiinnon kohteena on jäljestysharrastus, joten Express lähtee jälkijunaksi Tupoksen suuntaan.

Fieldlan Eager "Salli" ,om. Sanna Toivola, Sipoo http://siiriwaino.wordpress.com/kirjoittaja/

Eager-nimi tulee hienosta ravihevosesta Millstones Eager ja sen upean Solvallan voiton kunnioituksena. Numerolla 9 kilpaillut hevonen veti ohjastajansa kanssa yhteistyössä meille niin rakkaat ruotsalaiset hiljaisiksi. Tätä on ihmisen ja eläimen yhteistyö parhaimmillaan kovissa kisatilanteissa http://www.youtube.com/watch?v=C60Pza9jXyM 

"Salli" lähtee agilitykoiraksi etelään. Toivon mukaan Sannalla ja Sallilla on monta yhteistä ilonhetkeä niin kisakentillä kuin arjessakin. Eikä poissuljettuna ole muutkaan cockerille sopivat harrastus- ja käyttömuodot.Kyllä Sallissa niihinkin energiaa riittää.

Fieldlan Elovena "Miksi", om. Tiina ja Juha Karlström

Tämä Elovena-tyttö jää sitten kotiin omaksi projektiksi. Miksi? No tämän vuoksi koko pentueprojekti aikanaan aloitettiin :) Saa nähdä, mihin päädytään.