Lauantaiaamu alkoi mukavasti. Pekalta tuli tekstiviesti, että Aatu löytänyt/noutanut jo kolmannen kyyhkyn. Metsästyskausi on siis alkanut ja koiramies oli viestien perusteella tyytyväinen. Loppusalodo päivälle oli kuulemma toistakymmentä lintua. Hienoa "mahonkipoika" ! Onnea ja menestystä urallasi.

Kyyhky-normal.jpg

Ringo oli myös päässyt mukaan kyyhkyjahtiin toisella puolella Suomea, yhtä mukavin tuloksin kuin sisarenpoikansa.

Ringo-normal.jpg

Me ei aamulla pakattu jahtikamppeita, vaan suuntasimme Raahen koiranäyttelyyn. Arja sai meidät heinäkuussa houkuteltua mukaan ja niin oli ulkomuototuomari Annaliisa Heikkisen edessä arvioitavana kolme käyttölinjan cockeria. Hyvin asianmukaiset ja mukavat arvostelut saimme koiristamme, mutta ihan Jackpotia ei sentään saatu. Ahtolle ja Mustille saatiin H-arvosanat, joten niiden koiranäyttelyurat päättyivät siihen. Miksi jatkaa vielä tällä saralla, sillä se sai HYL-arvosanan liian suuresta valkoisen värin määrästä. Muuten arvostelu oli samansuuntainen kuin pentuesisarillaan. Ahto sai kivan ja persoonalleen tutun lausunnon "hyvin ystävällinen luonne". Esiintyminen meni ihan hyvin, vaikka liikkeiden esittämisessä meikäläiset olisivat sivistyneen ravin sijasta esittäneet joutuisaa laukkaa. No, kuka ne jätti treenaamatta tähän hommaan...kasvattajaluokka-normal.jpg

Otettiin meistä lopuksi ihan ryhmäkuvakin. Minulla Ahto, Arjalla Musti ja Jennin käsissä Miksi. Melkeinhän me kasvattajaluokka saatiin. Ahton ja Miksi arvostelut löytyvät kotisivuiltamme www.fieldlan.fi Mustin arvostelun laitan tänne, kunhan sen Arjalta tekstinä saan. Sekin arvostelu oli oikein mukava ja Musti esiintyi sisarussarjastaan kaikkein kauneimmin.

Salli-normal.jpg

Etelän Salli treenaa uutta yritystä vesityökokeeseen, kun ensimmäiseen näyttöön jäi jonkin verran parantamisen varaa. Kuvasta päätellen tehoja työhön ainakin löytyy. Vuosaaressa saa vesi väistyä edeltä, kun Salli työskentelee.