Viikonloppuna nautittiin taas kuulaista syyspäivistä. Juha ja Joku kiersivät maastoja linnustuksen merkeissä. Allaolevassa kuvassa Joku odottaa innolla lupaa suunnata metsään töihin.

Lauantain kotimatkalla Seat lopetti matkanteon yllättäen, eikä suostunut enää yhteistyöhön. Hinauspalvelu Hartikainen poimi auton kyytiinsä ja vei sen odottamaan diagnoosia autokorjaamolle heti arjen alkaessa. Me jatkoimme matkaa Iiron noutamina kotiin. Illalla ajelimme Utajärvelle tapaamaan tuttuja ja kuuntelemaan mejä-SM -kokeen karsintapäivän tuloksia.

Sunnuntaiaamuna suunnattiin taas metsään. Nyt mukana myös mummut. Juhan ja Jokun suunnatessa taas metsästyksen pariin me naisväki nautimme marjojen poimimisesta ja makkaranpaistosta. Allaolevassa kuvassa Muu poimii marjoja suoraan suuhunsa. Niin kuin lapset aina marjareissuilla.

Juha ja Joku kävivät myös tauolla makkaratulillamme. Joku on kyllä työominaisuuksiltaan hyvä. Täydellä teholla tehdään työtä, kun sen aika on. Ja kun lepomahdollisuus tulee, koira vaipuu rentona syvään uneen. Allaolevassa kuvassa Joku nukkuu nuotion vieressä auringonpaisteesta nauttien takki päällä.

Viikonlopun hyvät hetket olivat tarpeen maanantain haasteisiin ja vastuksiin. Iltapäivällä saimme diagnoosin auton tilasta : turbomoottorin hajoaminen siitä irronneen mutterin seurauksena. Korjauksen kustannusarvio 3000 euroa vei kyllä jalat alta. Onneksi neuvotteluissa saimme maahantuojan vastaamaan puolet korjauskustannuksista.

Maanantaina Jokun takapää kipeytyi jälleen. Nyt diagnoosina vesihäntä. Se on todella kipeä, kuten Jokun olemuksesta voi allaolevasta kuvasta päätellä. Kipulääkettä ja lepoa on annettu, joten eiköhän se siitä. Kirsi kävi tekemässä lihashuollon, josta Joku nautti taas silminnähden.

Viikonloppuna on SPME-SM -kokeet Juvalla, jonka tuloksia jännitämme tänä vuonna kotona. Ensinnäkin jo suunnitelmissa oli ja on aloittaa hirvenmetsästys, jonka aloitus seurassamme on jo tulevana lauantaina. Ja kuin pisteenä päätöksille sairastuivat sekä kulkuväline että kisakone.