Pennut tulivat torstaina neljän viikon ikäisiksi. Maailmankuva laajenee koko ajan.

Tässä testataan porukalla erilaisia liikkumisalustoja. Kaikilla pääsee etenemään mukavasti, kun ottaa oikean tyylin käyttöön. Vikkelimmät ovat käyneet jo olohuoneen lankamatolla asti.

Virikkeitä löytyy jonkun verran. Pentujen seuraamisen helpottamiseksi hankittiin pannat. Ominaisuuksiltaan tasainen pentue antaa kovasti haasteita valita jokaiselle oikea koti. Toisaalta se kyllä myös helpottaa. Helatorstaina tehdään yhteisessä tapaamisessa lopullinen jako.

Pennuilla on hyvä palvelu. Ruokahuolto toimii myös kauempana lähtöpistettä. Samalla voi hetken levähtää tutussa kainalossa.

Kun kaikki haluavat ruokailla yhtä aikaa, on maitobaarissa ruuhkaista. Tarjoilija pysyy silti rennon rauhallisena.

Osa pentueesta hoksasi, että täällä on toinenkin maitobaari! Joku ei ollut tarjoilujuen suhteen yhteistyökykyinen ja opetti rohkeille pennuille tärkeitä alistumiskäyttäytymisen alkeita. Nyt tämän yksilön ympärille on muodostettu puolen metrin pentuvapaa vyöhyke, kuten opetuksen tarkoituskin oli.

Kun väki palautui matokuuriannoksensa jälkeen lähtöpisteeseen, siellä odotti toinen makuelämys. Se näytti olevan hyvin mieluinen.