Joulu tulee joka vuosi samaan aikaan. Vähän ehdimme hienoista talvisistä olosuhteista nauttia täällä Oulun seudullakin. Saatiin koiristamme mukava talvinen ryhmäkuvakin otettua marraskuussa.

tontut.jpg

Vuoden aikana oli monta hienoa tapahtumaa. Niitä en enää tässä käy kertaamaan, mutta niitä on mukava muistella joulun hiljaisina hetkinä. Meidän molempien ansiotyön sesonkiaikaa on nimenomaan syksy. Ja kun siihen osuu sopivasti myös harrastuksen aktiivisin aika, tulee joulun rauha meille todella tarpeeseen. Jotenkin tuntuu, että vuosi vuodelta tuo tarve kasvaa koko ajan suuremmaksi.

Kirjaprojekti on ilahduttanut kovin. Tähän mennessä sitä on myyty reilusti yli 100 kpl ja mukavaa palautetta siitä on tullut. Useampi kuin yksi koira on ihmisten tarinoiden mukaan saanut apua kirjan teksteistä, joten senkin suhteen se on reilusti tavoitteensa ylittänyt. Minulla sitä ei ole myynnissä, mutta on tilattavissa mm Ruistolan Ullalta osoitteesta www.koiraharrastaja.fi

Kirjan%20kansi.jpg

Marraskuussa saimme postissa kutsun oman yhdistyksemme Pohjois-Suomen Spanielikerhon 50-vuotisjuhliin. Samassa kuoressa oli tieto, että meidät molemmat on kutsuttu myös kerhomme kunniajäseniksi. Se oli hieno tunne ja huomionosoitus meille molemmille yhdistyksen eteen tehdystä työstä.

IMG_3851.jpg

Juhlassa pidimme yhteisen muistelupuheenkin kertoen sellaisistakin hetkistä ja tapahtumista (mukavista sellaisista) joita ei kirjoihin ja kansiin ole merkittynä. Hienoja ihmisiä, hienoja koiria vuosien varrelta. Kiitokset kerhomme puuhakkaille ihmisille hienon juhlan järjestelyistä.

Sannalta ja Heikiltä saimme taas kerran hienon lahjan jouluksi :

IMG_0030.jpg

No jaa, mitähän tuohon kommentoisi :) Voitto ei ole tärkein, vaan sen eteen tehty arkinen työ. Koirien kanssa touhuaminen on aina niin rentouttavaa ja kivaa.Voittaminen on mukavaa, sitä ei käy kiistäminen. Niillä koirilla, mitä on perheeseen tavalla tai toisella hankittu on menty niin pitkälle kuin on päästy.

Heitänkin pallon nyt Sannalle. Salli pitää meitä jännityksessä juoksunsa kanssa, mutta kyllä se sieltä aikanaan tulee. Sitten kun Salli on valmis lisääntymään. Jos kiinnostuit, niin kurkkaa tähän linkkiin http://hossing.blogspot.fi/p/pentue-2.html

Musti ei etsi enää kotia. Sellainen on nyt löytynyt. Elämässä kaikella on aina tarkoituksensa. Niin opimme tästäkin tarinasta. Siitä ehkä myöhemmin lisää, mikäli asianosasiset tarinan julkiseen kertomiseen antavat luvan.

IMG_4175.jpg

Joulun aikana nautitaan jouluisia perinneherkkuja. Ja syksyn aikana koirien kanssa saatua riistaa monissa muodoissaan. Jouluaattona nautimme Juhan kanssa metsofilettä hyvän viinin kanssa. Viime viikonloppuna herkuteltiin hyvien ystävien kanssa fasaanilla.

Koirat%20joulukuva.jpg

Ja kun sitä lunta ei vielä tänäänkään jouluiseen valokuvaan ollut, niin otin sitten koiristamme tällaisen potretin. Oikein hyvää joulua kaikille blogin lukijoille!