Pieni hellejakso avasi vesileikkitreenit. Vähän vaihtelua molemmille osapuolille ja ilonpilkettä sekä hauskanpitoa mukaan. Ja näin se tehtiin.

Kävelylenkki meren rannalle jossa on hienoa kahlata menemään. Mukavasti tulee koirillekin fyysistä vastusta liikkumiseen. Muu ja Miksi hyvässä oma-aloitteisessa kontaktissa. Joku lähti perinteisesti kohti vanhaa venepoijua. Joka kerta se jostain syystä sen käy aina tarkistamassa. Ja toteamassa samaksi poijuksi. Liittyy sen jälkeen muun porukan mukaan.

IMG_5786.jpg

Kun alkuverryttelyt on tehty, alkavat koirat kyselemään aktivitteetin perään. Tällä kertaa sitä oli tarjolla kylpyankan muodossa.

IMG_5799.jpg

Se olikin veikeä kaveri. Sukelsi kun siihen yritti saada nopeaa ja räväkkää otetta. Se laittoi cockerin mietteliääksi mutta ei toimettomaksi. Siinäpä sitä energiaa kuluu, kun pähkinöitä ratkoo!

IMG_5791.jpg

Tekniikkaa hetken harjoiteltiin ennen kuin treeniin lisättiin vaikeusasteita. Aika monta sieraimellista vetivät cockerit nenäänsä, ennen kuin oppivat oikean tekniikan ankanpoimintaan.

IMG_5793.jpg

Sen jälkeen jätimme ankkarievun kellumaan aallokkoon ja jatkoimme matkaa eteenpäin.

IMG_5816.jpg

Ensin muistitreenejä eli lähetys kuljetun matkan päästä kohti aallokossa vaappuvaa ankkaa. Juha lähettää Muun.

IMG_5823.jpg

Muu palauttamassa n 100 metrin noutoa.

IMG_5806.jpg

Miksin noudon luovutus. Kevyt, kaunis ja hauska riistaote :) 

IMG_5804.jpg

Joku nautti pelkästä vilvoittelusta ilman ankkameininkiä. Seurasi naisväen menoa kuin tennispeliä.

IMG_5813.jpg

Juha puolestaan heitteli taaksensa aallokkoon dameja. Niille saatiin, samoin kuin minun asettamalle kellunta-ankalle, hyviä, pitkiä markkeerauksia ja ohjauksia. Tässä Miksi palauttamassa ohjattua daminoutoa.

IMG_5850.jpg

Kyllä juoksivat kovaa, ilolla ja vauhdilla. Korvatkin asettuivat Muulla ajoviiman voimasta uuteen asentoon. Kuivuvat näin nopeasti.