Kaksi vuotta sitten syntyneillä kotikutoisilla puutarhatontuilla on tänään syntymäpäivä. Oikein lämpimät halaukset teille kaikille ja myös omistajillenne. Halaan täällä myös Miksiä ja itseäni. Syntymäpäivää vietämme pitkällä maastolenkillä, myös Ahto haetaan mukaan.

Allaolevassa kuvassa koko pesue viikon vanhana.

1vko%20016-normal.jpg

Jokaisella tuntuu edelleen menevän ihan niinkuin aiemmissakin päivityksissä on kerrottu. Omistajat ovat tyytyväisiä koiriinsa. Ja koirat rehellisen selkeästi myös omistajiinsa. Nyt kun ne ovat jo kaksivuotiaita, niin ne ovat nyt sitten virallisesti aikuisia. Tämän aikuisempia näistä tuskin tulee. Valitettavasti vai onneksi? Se riippuu tilanteesta ja näkökulmasta. 

Saimme viimein työstettyä viiden viikon iässä kuvatut videot pennuista. Puutarhatonttujen ensimmäinen kerta ulkona. Katso ja bongaa omasi!

Vinkkinä, että Ahtolla ja Aatulla on siniset pannat kaulassa. Ahtolla paljon valkoista (mm takatassut). Kuomalla ei ole pantaa, mutta on suurin, rohkein ja valkoista rinnassa. Tytöistä Miksillä on pinkki panta ja valkoiset tassut. Salli on pienin ja Mustilla ei ole yhtään valkoista. Sitä en muista, miksi niille ei laitettu tähän sessioon pantoja. Tai miksi osalta oli otettu jo pois. Mitään valintoja kun ei tuoossa vaiheessa oltu vielä tehty muiden kuin Arjan valitseman Mustin suhteen.

Puutarhatontut:

http://youtu.be/EcmVG5LboxI

ja tässä toinen video

http://youtu.be/MjdyVgY3JgI

Hauskoja hetkiä videoidenn ja koirienne kanssa!