Syksy on ollut hienoa aikaa. Monta juhlan aihetta on löytynyt ja niistä on myös antaumuksella nautittu. Kokosin tähän muutamia juhlan ja ilon aiheita.

IMG_0007-normal.jpg

Lokakuun 23. päivä saavutin virallisesti aikuisen naisen iän. Sitä juhlittiin meillä kotona perheen, sukulaisten ja ystävien kesken. Tässä kuvassa viimeistellään tuliasmaljojen kuviot kuntoon ennen suuremman vierasjoukon saapumista. Heitä kävi ilahduttavan paljon. Kiitokset teille kaikille!

Tiina%2050%20v%2023102013%20044%20kopio-

Perhe oli koonnut lahjaksi kirjan elämästäni otsikolla "Tiina -aikuinen nainen". Lapsuuden ensihetkistä tähän päivään asti. Projektin teknisenä johtajana toiminut Sanna selailee valmista aikaan saannosta. Juhan ajatuksista kuvan tilanteessa olisin jopa valmis maksamaan. Meidän yhteinen taipaleemme on kestänyt 34 vuotta. Mitä lie mies miettii. Penni ajatuksistasi! Samuel keskittyy värikkäisiin kukkiin.

IMG_0031-normal.jpg

Pirteä ja hyväntuulinen äitini oli mukana myös. Ihanaa, että äiti on nyt hyvässä kunnossa. Viime talvena niin ei ollut, mutta onneksi kaikki silloin koettu on nyt takanapäin.Tämä kuva on otettu Joonan kaksivuotissynttäreiltä.

IMG_0036-normal.jpg

Anoppini Kirsti on 81-vuotias ja ikäisekseen hyvässä ja pirteässä kunnossa myös. Molemmat ylämummot asuvat lähistöllämme ja tarpeen mukaan avustamme heitä arkisissa kuvioissa. Uskokaa tai älkää, niin muorit saavat joskus monenlaista kommellusta aikaiseksi. Vaikka asummekin Juhan kanssa kahden koiriemme kanssa, niin ylemmät ja alemmat sukupolvet saavat edelleen monenlaista aktiviteettia arkeen.

IMG_0250-normal.jpg

Kun Joona täytti kaksi vuotta, saavutti Samuel neljän kuukauden iän. Sannan sylissä Samuel saa vaihtelevia näkökulmia arkisiin asioihin. Kovasti aktiivinen lapsi haluaisi jo kovasti liikkeelle.

IMG_0259-normal.jpg

Välillä vaihdetaan syliä ja touhu jatkuu. Ihmeen hyvin pysyy tutti suussa, vaikka yleensä tipahtaa ensimmäisenä sieltä pois.

IMG_0018-normal.jpg

Iiro ja Ahto piipahtavat aina silloin tällöin käymässä. Kolmivuorotyötä vammaisten ihmisten hoitajana tekevä Iiro pitää erinomaisen hyvää huolta koirastaan. Vaikka Ahto meillä hyvin viihtyykin, niin tarkasti seuraa aina Iiron lähtötouhut, ettei vain jää matkasta pois. Eikä Iiro Ahtoa kyllä unohtaisikaan :)

Arkiset asiat ovat elämän suurinta juhlaa.