Pennut täyttivät torstaina jo kolme viikkoa. Huikea on koiranpentujen kehitys. Joka päivä oppivat uusia asioita valtavan määrän. Otimme pennuista taas naamakuvat, samassa järjestyksessä kuin aiemmallakin kuvauskerralla.

Herra X:stä puhutaan nimellä "Mahonkipoika". Asiantuntijaraadin kanssa sitä käsissämme pyörittelimme ja mustaksi totesimme. Työnimensä saa kuitenkin pitää. Tämä touhukas vesseli on poikajengin pienin, mutta ei suinkaan vähäisin.

Herra Y on vikkelä kuten pienempi veljensäkin.

Tämä poika on saanut tunnistenimekseen "pikku-Joku". Pienemmistä veljistään tämä erottuu suoraviivaisena ja tuumailevana liikkujana. Tassutkin on kuin työmiehellä. Ihan kuten isälläänkin.

Neiti A on suloinen pikku tyttö.

Tämän neidin tunnistaa valkoisista tassuistaan ja työnimestään "Lumikki"

Neiti C pitää puolensa joka asiassa. Ja suunnan otettuaan se sinne myös menee.

Pennuille on nyt tehty isompi pentuaiataus. Muutaman kerran päivässä ne päästetään vapaana tepastelemaan ja tutustumaan maailmaan. Häntien vipatus ja kuonojen tuhina on kovaa. Ne pitää tähän valokuvaan vain kuvitella mukaan. Pikkuhiljaa alkavat pentujen persoonat näkyä.

Ensimmäiset riistakosketukset :)

 Lisäruokintaa ei ole vielä aloitettu, vaikka maitobaarissa ahdasta jo alkaakin olla. Pentujen kehitys hyvän emän hoivissa on ollut hyvä. Muulla on kyllä hieman roolitushaasteita, sillä pentujen leluja se mielellään omisi itselleen. Tässäkin imetetään uusi mieluinen lelu suussa.