Lauantai-ilta käsillä ja mukava olo päivän tapahtumista. Aamuvarhaisella ajoimme Lumijoelle treenaamaan koirien kanssa vesityöskentelyä. Mukaan saatiin totutusta porukasta hieman toisenlainen kokoonpano, sillä Sanna ja Heikki olivat saapuneet Ouluun kilpailemaan koiriensa kanssa belgianpaimenkoirien agility-mestaruudesta. Koska viikonlopun ohjelmassa oli lauantaiaamun kohdalla aukko, se täytettiin vähän toisenlaisella toiminnalla.

IMG_9956-normal.jpg

Salli toimi oikein mukavasti. Nuo noudon palautukset kertovat selkeää viestiä koiran ja ohjaajan välisestä suhteesta. Tässä Sallin viestintää tilanteesta.

Kuoma-normal.jpg

Kuoma (Elixir) nautti lauantain hetkistä tutttuun tapaansa pihakeinussa. Sinne se aina tilaisuuden tullen hyppää :)

Vesityötreenien jälkeen haimme Joonan meille. Ajateltiin iltapäivällä mennä agility-kisoihin katsomaan koirien suorituksia. Niiden katsominen olisi Joonallekin mukavaa puuhaa. Sannan toiveesta olimme kutsuneet koolle myös "puutarhatonttujoukkueemme", jotta kaikilla oli mahdollisuus tavata toisensa ihan kasvotusten.

IMG_9985-normal.jpg

Tuurit Joonan vierailujen kelien suhteen ne vain jatkuivat. Iltapäiväksi yltyi melkoinen syyssade. Joona katseli kiinnostuneena koirien menoa agilityradalla ja me keskityimme pitämään pikkumiehen kuivana ja lämpimänä. Saimme Sannalta mukavasti infoa tästä lajista. Siitä, jossa ihmiset iloitsevat 0-tuloksista :)

Jonkin ajan kuluttua huomasimme Sannan kanssa vaihtavamme ajatuksia ihan kahdestaan. Miesosasto oli häipynyt jonnekin. Aloitimme naisen logiikalla etsinnän, joka johti nopeasti tulokseen.

IMG_9997-normal.jpg

Siellähän ne kahvilassa istuivat. Kahvia ja pillimehua pisteltiin parempiin suihin. Muumilakustakin vain paperit jäljellä.

IMG_0002-normal.jpg

Paikan päälle saapuivat myös muut ja saimme otettua muistoksi ryhmäkuvan. Kuvassa vasemmalta oikealta Hanna ja Kuoma, Pekka ja Aatu (Elastic), Sannalla Ahto ja Salli (Eager) sekä minulla Miksi, Joku ja Muu. Musti (Express) puuttuu porukasta, sillä se oli Pyhännällä päivittämässä koetulostaulukkoaan. Hyväksytty taipumuskoetulos sinne oli Arjalta tulleen puhelun mukaan tänään lisätty. Joten mikäs tässä nautiskellessa :)