Viime vuoden koetulosten juhlinta on jatkunut. Niiden perusteella Muu oli Lumijoen Metsästysyhdistyksen vuoden koira ja komea kiertopalkinto lähti uudelleen kirjahyllyymme.

Eilen kävimme Pohjois-Pohjanmaan Kennelpiirin vuosikokouksessa hakemassa kennelpiirin mestareille perinteisesti jaettavan palkinnon. Palkintopöydän ääressä puheenjohtaja Jorma Kallio aloittamassa palkintojen jakoa yhdessä sihteerin, Väisäsen Virpin kanssa. Mukava oli olla kuulemassa myös alueemme koiraharrastustoiminnan tapahtumia kuluneelta vuodelta sekä Kennelliiton hallituksen ajankohtaisterveiset Pertti Korhosen tuomina.

Koirathan itse eivät näistä tapahtumista ja kuvioista mitään ymmärrä. Siksi niitä ei niihin mukaankaan oteta. Kaikista onnelisimpia ne ovat aina saadessaan liikkua ja ulkoilla mahdollisimman vapaana. Muukin menee aina ilosta mutkalle, kun siihen saa mahdollisuuden. On käsittämätöntä, kuinka Muu pystyy yhtäaikaisesti liikuttamaan neljää raajaa, hetkuttamaan peppuaan sekä heiluttamaan häntää. Kaikkia kuutta vartalonosaa eri tahtiin ja silti etenemään suoraan eteenpäin. Kuvassa tyylinäyte.

Kaikkein tärkein suunta on liikkua kohti Juhaa. "Her master's voice"

Mieluisin kaveri on Joku. Muutama muukin löytyy, mutta yleensä Muu suhtautuu toisiin koiriin viileän välinpitämättömästi.

Harjoittelin tänään itse videokuvausta merenjäälenkillä. Teknisten haasteiden vuoksi en saanut niitä tänne blogiin siirrettyä. Ainakaan vielä. Tässä muutama otos myös Jokusta. Tässä menovauhtia kohti damia.

Ja tässä palautusvauhtia damin kanssa. Vauhti on sama, eikä kuvaajaan vilkuilla.