Pennut tulevat tänään yhden viikon ikäisiksi. Kovasti on tasainen pesue kokoaan ja kehitystään kasvattanut. Kukaan ei erotu joukosta. Ei hyvässä eikä huonossa. Kasvattajan ihannetilanne :)

Elämä on yhtä syömistä ja nukkumista. Tosin Muu laittaa pesueensa aika ajoin liikkeelle saapumalla pentulaatikkoon aina pentukasan vastakkaiselle puolelle. Melkoinen on meno, kun emän läheisyys on aistittu. Ja hyvin nopeasti on taas ylläoleva tilanne saavutettu.

Tuo yksi poika näyttää aika ajoin mahongin väriseltä. Etenkin salamalla otetuissa kuvissa. Saa nähdä minkäväriseksi sitten päätyy. Paljaalla silmällä katsoen pentueen väritys on hyvin tasainen, kahden pennun (yksi narttu ja yksi uros) isompia valkoisia merkkejä lukuunottamatta.

Moni kyselee, joko valinta omasta pennusta on tehty. Sitä ei ole tehty. Haluamme tehdä valinnan nimenomaan ominaisuuksien suhteen ja kun sukupuolellakaan ei ole väliä, niin se päätös tulee joskus 5-6 viikon iässä. Tämänhetkisten ominaisuuksien suhteen pentue on hyvin tasainen.

Muu on selvinnyt katraansa hoidosta hyvin. Jokun apuja ei ole vieläkään tarvittu.