Ei voi ihmisellä olla helpompaa elämää, kuin kahden aikuisen koulutetun kanssa asustaminen. 6- ja 9-vuotiaat osaavat kaikki talon tavat ja arki on helppoa ja sujuvaa.

IMG_0002.jpg

Tämä oli suurinpiirtein ensimmäisten hetkien ilme ja fiilis talossa, kun uusi koiranpentu astui taloon. Isot kysymysmerkit naamalla. Fiksusti tulokas otettiin vastaan, vaikka sille tarkoitettuja leluja kerättiinkin ahkerasti omaan talteen. 

IMG_20180330_053527.jpg

Hossing Carus, jossa nimi Carus tarkoittaa latinaksi "rakas". Kutsumanimeä mietimme pitkään ja olimme jo päätyneet ajatukseen, että suvun Joku-Muu-Miksi -teemaa emme enää jatka, koska siihen kuuluvaa nimeä (jollaista ei jo lähipiirissä ole käytössä) emme keksineet. Juha hoksasi laittaa Facebookiin nimikisan kavereilleen ja sieltä löytyi sittenkin nimi. Saammeko esitellä : Mutku :)

Pieni se on vielä ja kovasti on opittavia asioita edessä.

IMG_20180329_164858.jpg

Mutku on asettunut taloksi. Pennun tavoin se luottaa ympäristöönsä täysin ja on rohkea kaikissa uusissa tilanteissa. Tästä eteenpäin koiran kehittyminen on vahvasti meidän käsissämme. Geneettinen perusta asioille on jo olemassa.

IMG_0034.jpg

Kuten aiemmatkin koiramme, myös Mutku on meidän yhteinen. Jokainen koira on aina ollut jomman kumman koulutusprojekti. Koulutusvastuu tästä yksilöstä on Juhan. Annan työlle sille halutun rauhan, enkä bloggaa koulutusjuttuja. 

Katsoin yhtenä päivänä julkaisemani kirjan (löytyy täältä) myyntilukuja ja mikäli tiedoston oikein tulkitsin, niin kirjaa on myyty jo yli 200 kpl! Kuusi E-kirjaa oli maksettu Britannian punnilla. Mielenkiintoista :)