Suutarin lapset kulkevat paljain jaloin. Ja kotieläinagrologin pentue kasvaa ilman kasvutaulukkoa ja ruokintasuunnitelmaa. Ihan vaan fiiliksellä.

Hyvin tuo tuntuisi sujuvan. Kun vertaa pari viikkoa siiten otettua kuvaa samasta laatikosta, niin huomaa kasvun olleen melkoinen. Kohta pitää varmaan pentulaatikon neliöt mitata ja laskea, montako koiraa siinä saa suositusten mukaan olla.

Pennut ovat keskenään tasaisen kokoisia sekä kooltaan että kuntoluokaltaan. Muu on emän roolissa yllättänyt kyllä melkoisen positiivisesti. Ajattelimme, että aktiivisen energisenä koirana sen on haasteellista asettua tehtävään. Aamulla herättäessä ja iltapäivällä kotiin tultaessa sen tapaa unisen näköisenä perheensä kanssa nukkumassa. Ovi koko huoneistoon on avoinna ja Joku pysyyy kiltisti huoneen oven ulkopuolella edelleen. Leppoisan tyytyväinen koiraperhe meillä siis täällä asustelee.

Muu on ollut jo pidemmilläkin ulkoilureissuilla mukana. Pennut ovat sen ajan pärjänneet ihan hyvin keskenään.

Pentuja on tullut myös paljon syliteltyä. Jokaista vuorollaan.Tässä vuorossa neiti B. Silmät näillä ovat edelleen kiinni, samoin korvat. Nimiä E-kirjaimella on jo listattuna, mutta niiden jakamiseen oikeille tyypeille tarvittaisiin hieman enemmän tietoa persoonasta.

No olisihan se noloa, jos Einsteiniksi nimetty uros osoittautuisikin El Bimboksi.