Mielenkiintoista seurata koiranpennun kasvua ja kehitystä. Fyysisesti Muu kasvaa joka päivä. Näyttää välillä aika koomiseltakin. Miksikäs ei kun jokainen aamu pitää aloittaa opettemalla kehonsa ulottuvuudet uudelleen. Joku jaksaa touhuta pennun kanssa. Yksi suosikkileikeistä on lelun veto. Joku ottaa suuhunsa jonkin esineen ja selvästi seuraa, että Muu huomaa tilanteen. Jos ei huomaa, niin pieni esittelykierros Muun ympärillä saa vetoleikin alkamaan. Yksi suosikkivedettävistä on Lintu-Riepu. Kun sitä puristaa vartalosta, se aloittaa piipityssarjan - ja sitä linturiepusta onkin sitten urakalla huudatettu, kuten kuvasta näkyy.

Luonteeltaan Muu on hyvin määrätietoinen ja rohkea. Montaa päivää ei mennyt, kun neiti oppi hyppäämään (kuvassa vasemmalla näkyvään) koirien sänkyyn. Loikka sängystä alas on valtava. Muutaman kerran sitä menoa katsottiin hymyssä suin ja vähän kauhistellen. Kunnes neiti alkoi ontua vasenta etujalkaansa. Sen jälkeen sänky purettiin ja siirrettiin odottamaan Muun kasvua (sekä fyysisesti että psyykkisesti )sängyn käyttötarkoituksen mukaiseksi. Muihin sänkyihin perheemme koirilla ei ole lupaa mennä, joten järjestely toimii hyvin.

Kirsi kävi päivällä hieromassa Jokun kuntoon. Joku rentoutui Kirsin tutuissa käsissä jälleen totaalisesti ja hieronnan jälkeen sitä piti ihan herätelläkin. Muu pääsi sen jälkeen opettelemaan hierottavana opiskelua, joka sujui kivasti. Kirsikin totesi, että etujalan ontuminen lienee jokin lihasrevähdys. Lepoa ja rauhallista liikuntaa, niin kyllä se siitä. Niinpä niin...

Kerro asia tälle naamalle niin, että viesti menee perille.