Kaksi vuotta sitten kuusi pientä neekerilasta aloitti piharemontin perustyöt. Tässä niistä neljä. Päivän opetuksena, että kaikki koirat eivät ole mustia. Eivätkä kaikki pidä koiranpennuista. Elämän suuria todellisuuksia. Muistutus myös siitä, että tiibetinspanieli löytää aina maastosta korkean kohdan tähystyshommia varten.

Anyway. Kukkapenkki meni tuhannen silpuksi eikä sen jälkeen palannut ennalleen. Pieni ajatus koko pihaa koskevasta remontista sai alkunsa.

Hilla%20ja%20pennut-normal.jpg

Kuisti on nyt saanut päällensä kattorakennelman. Ja kukkapenkki muuttui viime vuonna jonkinasteiseksi nurmikoksi. Kivijalan reunuskivet on siirretty kasaksi toiseen paikkaan ja kaikki istutukset on hävitetty. Paitsi nurkkakuusi. Juuso ja Iiro ovat olleet apuna raskaimmissa hommissa. Terassin vanhan lattian hionta oli odotettua kovempi homma, eivätkä työvälinerikot asiaa auttaneet. Mutta nyt se on tehty.

Ruduskisa-normal.jpg

Kun miesväki tekee töitä, minä hoidan ruokahuoltoa, lapsia ja koiria. Kun Iiro on töissä mukana, on koiraluku neljä. Tästä kuvasta saa vinkkiä siitä, miksi ne eivät ole lasten kanssa yhdessä pihalla. Tällä kertaa traktori siirtyy tällä kertaa Ahton toimesta. Muulta on joku lelu juuri poistettu. Miksi ja Joku todennäköisesti selkäni takana jonkun lelun kimpussa.

IMG_0052-normal.jpg

Samuel seisoo jo ilman tukea. Osaa jo kävellä ja jopa juostakin hyvin. Tämä kuvauspäivä vaati reilummin kulkua hidastavaa vaatetusta päälle. Sisäleikeissä tahti on kevyemmässä varustuksessa selkeästi vilkkaampaa. Samuel osaa myös juosta. Yhden vuoden ikää ei ole ihan vielä saavutettu.

IMG_0045-normal.jpg

Jalkapalloa meillä näkee tällä hetkellä sekä ulkona että sisällä...

IMG_0074-normal.jpg

Pihatöiden seuraavassa vaiheessa jylläävät isommat hevosvoimat. Tässä demonstraatiota siitä.

IMG_0118-normal.jpg

Pihalta kuuluu pörinää, pauketta ja hurinaa. Sisällä sama tahti, mutta eri äänilähteistä.

IMG_0102-normal.jpg

Homma sujuu jokseenkin kuin tanssi. Katsotaan, miten jatkokuvioissa suu laitetaan.