Arkinen elämä tämän kuusikon kanssa on tapahtumia täynnä. Vaikeaa käsittää, että nämä syntyivät sokeina, ryömivinä otuksina kuusi viikkoa sitten. Joskus etenkin tuota ryömintävauhtia kaipaisin.

Kamera on ollut aktiivisessa käytössä ja kuvia on tullut otettua muutama. Juha ja Joku lähtivät viikonlopun viettoon Pyhännän mejä-kokeisiin, jossa Juha on yhtenä tuomareista. Koe on se, johon meidän oli tarkoitus Muun kanssa osallistua. Me jäimme kuitenkin Muun kanssa kisaleskiksi. Aikani kuluksi kokosin tänne taas muutaman kuvan.

Pennut ottavat aktiivisesti kontaktia Jokua kohti, mutta Joku ei ole niistä kovin innostunut. Yleisesti Jokun vahvuuksia on nimenomaan kaikenlaisten koiranpentujen kanssa halukas touhuaminen. Jostain syystä nämä omat eivät herätä kiinnostusta. Ehkä ne ovat sosiaalisilta taidoiltaan vielä siihen hommaan liian nuoria.

Etenkin urospennut silti fanittavat isäänsä täysillä. Tässäkin mennään (Kuoma ja Aatu) niin nöyränä poikana idolin perässä.

Pennuilta ei jää mikään tapahtuma huomioimatta. Kun tulen kaupasta, niin kauppakassit tutkitaan huolellisesti koko katraan voimin. Aatulle ja Ahtolle tuli kiistaa siitä, kummalle porkkanat kuuluvat. Taitavat olla vihannespuolen miehiä nämä?

Salli ja "Nimetön" pohtivat "Mitä tänään syötäisiin?" Porkkanat on pelastettu vihanneslaatikkoon.

Järkimies Kuoma seuraa tilanteiden kehittymistä omalta aitiopaikaltaan.

Salli kurkistaa sohvan alta.

"Nimetön" osaa iskeä silmää. En huomannut ennen kuin valokuvasta.

Muu on vähentänyt pentueen imetystä. Aatu ja Salli kyselevät nöyrästi pienen maistiaisen perään.

Vaikka imetyksestä käydään Muun ja pentujen välillä selvää keskustelua, viihtyy Muu edelleen hyvin pentujensa kanssa. Etenkin silloin, kun ne aika ajoin alkavat torkahdella päiväunilleen. Tässä loikoillaan Sallin kanssa.

Aatu ei äidin seurasta niinkään piittaa. Pääasia, että miehellä on leluja.